MoodleMoot Global 2023

Programul Moodle Moot Global 2023

Numărătoarea inversă a început: mai sunt doar câteva zile până la startul celui mai așteptat eveniment de către membrii comunității Moodle: Moodle Moot Global 2023.

Conferința se va desfășura în Barcelona, Spania în perioada 19 – 21 septembrie 2023. Așa cum ne-am obișnuit, aceasta va fi precedată de o zi dedicată partenerilor Moodle din întreaga lume.

Tema conferinței

Tema principală a conferinței de anul acesta este Învățarea pe tot parcursul vieții („Lifelong learning”).

De ce să participi la eveniment?

Pentru că este o oportunitate unică de a avea acces la ateliere tematice care îți vor îmbogăți bagajul de cunoștințe și inspira noi idei de dezvoltare, precum și oportunitatea de a-ți mări rețeaua de parteneri. Vei beneficia de:

  • Prezentări de la experți de top din industrie, care își vor împărtăși opiniile și viziunea asupra viitorului învățării.
  • Sesiuni de prezentare din partea membrilor comunității Moodle.
  • Prezentări realizate de Partenerii Moodle, alături de sponsori, care vor împărtăși din experiența proprie și eforturile pe care le depun pentru a promova învățarea de-a lungul vieții.
  • Ateliere și sesiuni de lucru practice.
  • Evenimente de socializare.

Speakeri conferință

Puteți consulta lista invitaților speciali la eveniment aici.

Program conferință

Puteți vizualiza programul evenimentului aici. Este posibil ca acesta să sufere unele modificări, de aceea vă recomandăm să verificați periodic agenda. Totodată, pot fi adăugate și alte ateliere sau sesiuni practice, pe măsura confirmării acestora.

Toate detaliile organizatorice le puteți consulta aici.

Partener Moodle Certificat

eLearning & Software SRL este unicul partener certificat Moodle din România și Republica Moldova. Ne puteți scrie la contact@elearningsoftware.ro pentru a programa o întâlnire cu specialiștii noștri în dezvoltarea de platforme eLearning.

Serviciile pe care le oferim sunt complete, fiind alături de dvs în toate etapele de proiectare, dezvoltare, implementare, găzduire și mentenanță a sistemului LMS pe care îl veți utiliza. Oferim asistență, precum și instruire certificată ANC pentru dezvoltatori eLearning și administratori platforme eLearning.

Moodle are avantajul de a fi personalizat în acord cu nevoile tale și, pe lângă funcționalitățile proprii, permite integrarea unei multitudini de aplicații care pot ușura semnificativ colaborarea și atinge nevoile specifice activității proprii. Astfel fie că sunteți o corporație, o organizație de dimensiuni mai reduse sau o instituție de învățământ, Moodle este soluția ideală de sistem de management al învățării.