Creăm experiențe de învățare interactive

eLearning-ul: viitorul în educație și training

eLearning este viitorul

În prezent, unul dintre cele mai utilizate sloganuri legate de dezvoltarea de conținut educațional este ”eLearning-ul este viitorul”. Preferințele legate de modul în care sunt livrate programele de instruire sunt clare: cursurile online sunt preferate de majoritatea organizațiilor, indiferent de mărimea lor sau obiectul de activitate.

Cererea pentru dezvoltarea de conținut interactiv pentru eLearning este una în creștere accentuată, de unde și necesitatea de a crea conținut de calitate este tot mai mare.

Formele de interactivitate, gamification, microlearning-ul, conținutul video, conținutul mobile-friendly, formele evoluate de evaluare, platformele eLearning cu funcționalități și analizele statistice personalizate pe nevoile organizației sunt elemente care influențează semnificativ modul în care sunt dezvoltate programele de training pentru eLearning.

La toate acestea putem adăuga și noile tendințe de a adăuga AI (artificial intelligence), AR (augmented reality) și VR (virtual reality) programelor eLearning.

Ce rămâne neschimbat în toată această evoluție tehnologică este concentrarea pe experiența utilizatorului, calitatea acesteia fiind motorul dezvoltării programelor eLearning.

De ce aleg organizațiile eLearning?

Posibilitatea de a fi accesate în ritm propriu, fără a modifica programul de lucru al angajaților, varietatea de forme în care pot fi livrate, precum și compatibilitatea cu o multitudine de platforme LMS, explică de ce cursurule online sunt alegerea numărul 1 a organizațiilor.

Pentru parcurgerea cursurilor, conținutului poate creat fi în diferite formate, de la clasicul PowerPoint, până la formate interactive dezvoltate cu aplicații de specialitate.

Ce poți face în cazul în care trebuie să implementezi un curs interactiv și nu ai experiența necesară pentru dezvoltarea lui sau acces/ buget pentru achiziția unui soft de specialitate? Sau poate le ai pe toate, dar activitățile planificate pentru perioada următoare nu mai permit adăugarea unora noi?

Avem soluția perfectă pentru tine!

Te ajutăm să le oferi cursanților tăi experiențe de învățare antrenante și interactive, fără să fie nevoie să cumperi sau să înveți să folosești aplicații de specialitate.

Suntem atenți la nevoile actuale ale cursanților, aceștia fiind în centrul procesului de instructional design și dezvoltare de conținut. Scopul nostru este de a-i păstra implicați și motivați pe întreaga durată a cursului, oferindu-le cele mai atractive și calitative experiențe de învățare.

Astfel, experții noștri pot transforma conținutul pe care îl ai, într-unul interactiv și îți sunt alături pas cu pas în acest proces de transformare:

  1. Analizăm împreună nevoile specifice ale cursanților și programului de învățare pe care vrei să îl derulezi.
  2. Te ajutăm și te ghidăm în selectarea celui mai potrivit conținut pe care îl ai.
  3. Și apoi, noi îl convertim pentru tine.

Cum dezvoltăm conținutul în format interactiv?

Folosim pentru dezvoltarea de conținut pachetul de aplicații oferit de Articulate 360, recunoscute de specialiști pentru versatilitatea și posibilitățile extinse pe care ți le pun la dispoziție:

  • 2 authoring tools, Storyline 360 și Rise 360, care îți permit să dezvolți cursurile în acord cu nevoile tale, cu formele de interactivitate dorite;
  • Aplicație de colaborare și feedback, Review 360 pentru facilitarea comunicării.
  • Bibliotecă foarte generoasă de conținut: imagini, video-uri, icons, personaje, template-uri, care te ajută să economisești timp și bani, având toate resursele incluse într-un singur loc.
  • Training și tutoriale.

Conținutul interactiv va fi descărcat sub formă de pachet SCORM 1.2 sau 2004 (sau alt format precum AICC, xAPI, cmi5), gata pentru upload pe platforma ta LMS și de a fi parcurs de către cursanți. Chiar dacă poate în viitor veți schimba platforma LMS, având la dispoziție pachetul SCORM, acesta poate fi încărcat oricând pe cea nouă – nu va trebui să creați din nou cursul.

Dacă veți avea nevoie de actualizări ale cursurilor, suntem aici pentru a vă ajuta cu toate modificările necesare.

Programează o întâlnire pentru a afla cum te putem ajuta!

Din 2016 am dezvoltat mai mult de 1.000 de ore de conținut interactiv, fie pentru programele noastre, fie pentru clienții noștri din sectoarele corporativ și educațional.

Știm că poate fi confuz și stresant și că este nevoie de mult timp și de o muncă minuțioasă. Împreună putem face totul mai ușor.

Dacă ești convins că eLearning-ul este viitorul, scrie-ne la contact@elearningsoftware.ro și programează o întâlnire.

eLearning & Software SRL este reseller autorizat Articulate în România. Suntem aici pentru oferte personalizate, sesiuni demonstrative gratuite, consultanță și training Articulate.

Puteți testa gratuit timp de 30 de zile aplicațiile Articulate 360 (nu este solicitat card de credit la înregistrare).