Vizualuri blog_newsletter (8)

Moodle Moot Global 2023

Moodle Moot Global se apropie. Comunitatea Moodle este una activă în întreaga lume, colaborarea și schimbul de bune practici fiind la baza evoluției acestui sistem de management al învățării open – source apreciat la nivel mondial.

Moodle Moot Global 2023

Anual, membrii comunității se întâlnesc în cadrul a diferite evenimente. Conferințele Moodle Moot Global sunt prilejul cu care aceștia se reunesc și împărtășesc noi idei de dezvoltare, dar și experiențe care permit evoluția permanentă a produselor Moodle.

Aceste întâlniri anuale ale comunității oferă o oportunitate unică atât pentru utilizatorii experimentați Moodle, cât și pentru cei la început de drum să se conecteze și să își folosească cunoștințele și experiența. Astfel se creează premisele evoluției în educație și se stabilesc tendințele în ceea ce privește învățarea pe tot parcursul vieții, conform cerințelor actuale ale pieței muncii.

Membrii comunității Moodle sunt așteptați în această toamnă, între 18 și 21 septembrie, la Barcelona pentru o nouă întâlnire. Așa cum sunt obișnuiți, aceasta debutează cu o zi dedicată partenerilor din întreaga lume, urmând ca între 19 și 21 septembrie să se deruleze atelierele tematice.

Detalii organizatorice

Puteți consulta agenda evenimentului aici: https://moodlemoot.org/program/

Vor lua cuvântul în cadrul evenimentului: https://moodlemoot.org/our-speakers/

Detalii privind modul de înscriere și taxele de participare le regăsiți aici: https://moodlemoot.org/product/attendee/

Toate detaliile organizatorice le regăsiți aici: https://moodlemoot.org/

Sistem de management al învățării open-source

Partener Moodle Certificat

eLearning & Software SRL este unicul partener certificat Moodle din România și Republica Moldova. Ne puteți scrie la contact@elearningsoftware.ro pentru a programa o întâlnire cu specialiștii noștri în dezvoltarea de platforme și conținut pentru eLearning.

Serviciile pe care le oferim sunt complete, fiind alături de dvs în toate etapele de proiectare, dezvoltare, implementare, găzduire și mentenanță a sistemului LMS pe care îl veți utiliza. Oferim asistență, precum și instruire certificată ANC pentru dezvoltatori eLearning și administratori platforme eLearning.

Moodle are avantajul de a fi personalizat în acord cu nevoile tale și, pe lângă funcționalitățile proprii, permite integrarea unei multitudini de aplicații care pot ușura semnificativ colaborarea și atinge nevoile specifice activității proprii. Astfel fie că sunteți o corporație, o organizație de dimensiuni mai reduse sau o instituție de învățământ, Moodle este soluția ideală de sistem de management al învățării.