Vizualuri blog_newsletter (23)

Inteligența Artificială și dezvoltarea programelor de training

Tot mai multe dintre soluțiile pe care le utilizăm în dezvoltarea programelor de training, includ deja sau vor include în viitorul foarte apropiat, Inteligența Artificială.

Cum ne raportăm la această tendință? Ce știm cu siguranță este că Inteligența Artificială este viitorul. În opinia noastră, nu este un motiv de temere, ci o oportunitate de a fi eficienți și de obține rezultate foarte bune, într-un timp mai scurt și cu mai puțin efort.

De aceea au fost create și soluțiile tehnologice pe care le folosim în prezent, nu-i așa?

Inteligența Artificială și dezvoltarea de conținut pentru eLearning

Utilizarea instrumentelor de dezvoltare a conținutului pentru eLearning a reprezent un mare pas înainte pentru a furniza material de învățare cursanților, indiferent de locul în care se află, într-un format interactiv, care să asigure implicare și atingerea obiectivelor de training urmărite.

Mai mult ca oricând, colaborarea și comunicarea sunt tot mai facile, echipele de dezvoltatori putând lucra împreună la dezvoltarea conținutului, iar cursanții îl pot accesa de oriunde și parcurge în ritm propriu.

Ce aduce nou integrarea Inteligenței Artificiale în acest domeniu, care are așteptări foarte bine conturate și soluții mereu actualizate pentru a răspunde tendințelor?
Care sunt cele mai bune practici de utilizare și integrare a Inteligenței Artificiale în dezvoltarea programelor de training din organizația ta?

Partenerii noștri de la Articulate au pregătit un astfel de ghid, pe care îl puteți accesa și descărca de aici.

Ce este important de reținut:

Inteligența artificială va avea un impact major asupra modului în care lucrăm, dar succesul înseamnă ca oamenii să rămână cei care hotărăsc direcția. Inteligența Artificială trebuie să fie valorificată ca un accelerator al creativității și productivității umane, nu ca un înlocuitor al acesteia.

Cu alte cuvinte, oamenii rămân în centrul dezvoltării fiecărui proiect și cei care decid care sunt tendințele și direcția de urmat.

Articulate AI

După cum știți deja, partenerii noștri de la Articulate vor lansa în curând Articulate AI (urmăriți aici video-ul de prezentare pentru un sneak peak al funcțiilor AI care vor fi disponibile în curând!)

Curios să afli mai multe?

Dacă ești convins că eLearning-ul este viitorul, scrie-ne la contact@elearningsoftware.ro și programează o întâlnire.

eLearning & Software SRL este reseller autorizat Articulate în România. Suntem aici pentru oferte personalizate, sesiuni demonstrative gratuite, consultanță și training Articulate.

Puteți testa gratuit timp de 30 de zile aplicațiile Articulate 360 (nu este solicitat card de credit la înregistrare).