Vizualuri blog_newsletter

Articulate 360 – cea mai bună alegere pentru crearea de cursuri interactive

De ce are nevoie un dezvoltator de conținut eLearning pentru a livra cele mai bune programe de training online?

Sigur, răspunsul este unul complex și pentru ca produsul final să fie unul de succes implică pe lângă cunoștințe și skill-uri specifice, muncă de echipă, în care sunt implicați designeri instrucționali, experți în subiectele abordate în cadrul cursurilor sau alți stakeholderi. Și, la fel de important, authoring tool-ul potrivit pentru a transpune materialele de training în format interactiv.

Authoring tool-ul nostru preferat?

Articulate 360 este pachetul de instrumente pentru crearea de cursuri online pe care noi îl folosim și îl recomandăm clienților noștri pentru dezvoltarea de conținut interactiv. Îți pune la dispoziție într-un singur abonament tot ceea ce ai nevoie pentru a crea cursurile pe care ți le dorești.

De ce am ales Articulate 360?

Pentru că îți pune la dispoziție tot ceea ce ai nevoie pentru a crea cursurile pe care ți le dorești, cu orice tip de interacțiune îți imaginezi, design personalizat, alături de posibilitatea de a colabora cu toți cei implicați în realizarea materialelor de training: toate într-un singur loc.

Economisești timp și bani cu ajutorul resurselor multimedia incluse în Content library – de la șabloane, până la fotografii, ilustrații, video-uri, icons, personaje. Astfel nu mai ai nevoie de aplicații costisitoare suplimentare, peste 9 milioane de resurse fiind la dispoziția ta, chiar în authoring tool-ul preferat.

De ce să alegi și tu Articulate 360?

Poate prețul pare un impediment la prima vedere. Însă luând în considerare ce poți face folosind Articulate 360, vei vedea că este unul corect.

Poți realiza întreaga activitate de creare și dezvoltare a unui curs online folosind funcționalitățile authoring tool-urilor și colecția impresionantă de resurse multimedia și șabloane incluse într-un singur abonament. În funcție de viziunea ta, ai la dispoziție instrumente de dezvoltare ușoară și rapidă, sau mai complexă și care necesită mai mult timp de lucru.

Funcționalitățile oferite facilitează desfășurarea proiectelor tale în cele mai bune condiții, iar produsul final va fi unul atractiv care va genera implicare din partea cursanților, ajutând astfel la atingerea obiectivelor programelor de training.

Și, foarte important, aplicațiile sunt actualizate permanent, prin adăugarea de noi features care să îți ușureze munca sau care să te ajute să creezi cursurile cu design-ul sau interacțiunile dorite.

Concluzii

În opinia noastră, dar și a clienților, care își reînnoiesc abonamentele anual și ne recomandă și partenerilor lor pentru consiliere și achiziția pachetelor care li se potrivesc, Articulate 360 este cea mai bună soluție pentru dezvoltarea cursurilor tale online.

Cu Articulate 360:
  • Economisești și timp, și bani.
  • Ai la dispoziție într-un singur abonament toate instrumentele și resursele de care ai nevoie pentru a crea cursuri eLearning: de la authoring tools, resurse multimedia, șabloane la cursuri ready-to-use.
  • Beneficiezi de tot suportul necesar pentru a realiza cursurile dorite, prin acces inclus în abonament la tutoriale, webinare, dar și la cea mai activă comunitate a creatorilor de conținut: eLearning Heroes.
  • Ai abonamente potrivite atât pentru lucru individual, cât și în echipă. Teams Plan este gândit special pentru nevoile unei echipe de creatori, facilitând colaborarea și comunicarea cu toți stakeholderii implicați.

Dacă nu ne crezi pe cuvânt, Articulate îți oferă posibilitatea de a testa gratuit timp de 30 zile pachetul de aplicații Articulate 360.

eLearning & Software SRL este reseller autorizat Articulate în România.

Ne poți scrie la contact@elearningsoftware.ro pentru consultanță, sesiuni demonstrative gratuite și oferte personalizate.