Servicii Moodle pentru universități

Webinar, 21 septembrie 2022: Prezentare servicii Moodle pentru Universități

Miercuri, 21 septembrie 2022 de la ora 18:00 vă invităm să participați la un nou eveniment online organizat de eLearning & Software, prin UniNet.

Anul universitar 2022 – 2023 se apropie cu pași repezi. În ultimii ani, am furnizat servicii Universităților din România și Republica Moldova, prin intermediul cărora aceștia au implementat soluții de e-learning dezvoltate în Moodle. Cu ajutorul acestora, obiectivul de a crește capacitatea de formare a studenților a fost îndeplinit.

După cum bine știți, Moodle este sistemul de management al programelor educaționale, cu o complexitate crescută, care asigură dezvoltarea de soluții adaptate nevoilor unei instituții de învățământ superior (și nu numai).

Moodle este dezvoltat de profesioniști în domeniul tehnic și educațional ce au căutat o soluție versatilă și suficient de complexă pentru a acoperi întreaga gamă de nevoi. Este bazat pe principii pedagogice unanim acceptate de universități din întreaga lume, prin care este asigurat un spațiu privat de învățare și de activitate colaborativă. În ultimul deceniu, platforma Moodle a fost folosită pe întreg globul de către milioane de utilizatori din medii variate, de la corporații la școli izolate geografic.

eLearning & Software SRL vine către dumneavoastră cu servicii profesionale de implementare și dezvoltare Moodle. Acestea au fost selectate cu scopul de a sprijini universitățile în transformarea întregului proces educațional, inclusiv cel de administrare operațională și funcțională.

Experții noștri vă vor prezenta soluțiile identificate și modul în care vă pot ajuta în activitatea curentă.

Speakeri eLearning & Software SRL:

  • Cosmin Herman, Innovation Manager
  • Robert Pleșea, Sales Manager

 

Link-ul de înregistrare la webinar este disponibil aici:

https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_hlI38PUJR1axrC4PC40oXA

Ne puteți transmite întrebările dumneavoastră la contact@elearningsoftware.ro.

Vă recomandăm să ne urmăriți pe paginile de social media pentru a fi la curent cu toate noutățile și serviciile oferite.

Vă așteptăm!