Vizualuri blog_newsletter (3)

Moodle – platforma de învățare online pentru Universități

În prezent unitățile de învățământ superior folosesc un sistem de management al învățării sau o platformă de învățare online pentru derularea online a cursurilor (sincron sau asincron), gestionarea sarcinilor de lucru alocate studenților, susținerea sesiunilor de evaluare, dar și pentru comunicarea și colaborarea cu studenții.

Platforma de învățare online Moodle este folosit de universități din întreaga lume, datorită funcționalităților incluse, modului prietenos de administrare și utilizare, precum și posibilității de integrare a diferite soluții tehnice care facilitează și îmbunătățesc procesul de predare – învățare.

eLearning & Software SRL, unicul partener certificat Moodle din România vine către mediul universitar cu un pachet complex de servicii Moodle și soluții tehnice care pot fi integrate în platformă sau folosite individual, în funcție de preferințe și nevoile interne.

Experții noștri sunt alături de dumneavoastră pe tot parcursul călătoriei, oferindu-vă:

  • Servicii de implementare platforma de învățare online Moodle.
  • Servicii de training Moodle.
  • Servicii de suport Moodle.
  • Servicii post – implementare Moodle.
  • Aplicația Moodle pentru dispozitive mobile (Moodle app).
  • Servicii și aplicații integrate în Moodle (sau ca soluții individuale).

Miercuri, 21 septembrie de la ora 18:00, vă invităm să participați la webinarul de prezentare a ofertei noastre de servicii. Cosmin Herman, Innovation Manager și Robert Pleșea, Sales Manager vă vor prezenta lista completă a serviciilor noastre și vă vor răspunde la toate întrebările.

Link-ul de înregistrare la webinar este acesta:

https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_hlI38PUJR1axrC4PC40oXA

Ne puteți transmite întrebările dumneavoastră la contact@elearningsoftware.ro.

Vă așteptăm!