Vizualuri blog

Transformă amintirile Edmodo în magie Moodle

Ne pare rău să auzim că Edmodo se închide, dar vestea bună este că Moodle este aici pentru a vă ajuta! Alăturați-vă sutelor de milioane de utilizatori Moodle din întreaga lume. Moodle este LMS-ul open source care vă economisește timpul și vă oferă experiențe de învățare activă pentru studenții sau elevii dumneavoastră.

Beneficiile învățării open source. De ce să alegi un LMS open source

  • Sustenabilitate

Licența noastră open source garantează că LMS-ul Moodle va fi întotdeauna disponibil gratuit pentru utilizare și dezvoltare de către comunitate, independent de orice modificări care ar putea afecta compania noastră.

  • Fiabilitate și siguranță

La Moodle, mii de dezvoltatori contribuie la revizuirea codului și la furnizarea unui LMS care este fiabil și sigur. Ca platformă open source, puteți proteja confidențialitatea datelor studenților și puteți avea control complet asupra datelor dvs. Alegeți opțiunea de implementare care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. Moodle permite găzduirea atât locală, cât și în cloud.

  • Flexibilitate și personalizare

Moodle poate fi extins, personalizat sau modificat într-o soluție care este perfect adaptată nevoilor dumneavoastră. Acest lucru poate varia de la simpla schimbare a aspectului cu o temă nouă, până la integrări și plugin-uri.

De ce Moodle?

Predați mai bine, stres mai puțin!

V-ați descărcat cursurile Edmodo și doriți să le migrați pe o nouă platformă?

Obțineți implicarea studenților dumneavoastră în învățare folosind funcționalitățile Moodle: spații de învățare online flexibile, cu funcții multiple, sigure și accesibile.

Așadar, ce ce Moodle?

  • Menține studenții și elevii la curent cu cerințele clasei și termenele limită.
  • Măsurați și gestionați progresul studenților și elevilor.
  • Furnizați conținut și sarcini într-o gamă largă de formate pentru diferite preferințe de învățare.
  • Complet personalizabil și scalabil pentru orice curs sau metodă de predare pe care o alegeți.
  • Predați și învățați chiar și în mișcare cu aplicația Moodle.
  • Creați experiențe active de învățare, incluzînd chiar și elemente de gamification pentru studenții dumneavoastră.

Webinar, 15 septembrie 2022, ora 21:00 –  De la Edmodo la Moodle: Cum transferați conținutul din Edmodo în Moodle

Trecerea de la un LMS la altul poate fi o provocare. Experții Moodle (SUA) în platforme educaționale vor găzdui pe 15 septembrie, de la ora 21:00 un webinar online în cadrul căruia vor explica cum poate fi adus conținutul Edmodo în Moodle și vor împărtăți modalități prin care utilizarea Moodle poate îmbunătăți modul dvs de predare, precum și rezultatele studenților.

Evenimentul se va derula în limba engleză.

Vă puteți înregistra la webinarul online accesând acest link:

https://moodle.zoom.us/webinar/register/WN_5IYnwpqIT8OgTNLW29OZ8w

eLearning & Software SRL este singurul partener certificat Moodle din România. Ne puteți contacta pentru detalii legate serviciile noastre la contact@elearningsoftware.ro.