Compilatio_vizualuri webinar_blog

Cum să previi și să detectezi plagiatul. Soluții digitale oferite de Compilatio

Miercuri, 16 Noiembrie 2022 de la ora 16:00 vă invităm să participați la webinarul „Cum să previi și să detectezi plagiatul. Soluții digitale oferite de Compilatio”.

Așa cum știm cu toții, etica și integritatea academică sunt valori centrale ale fiecărei instituții de învățământ superior, indiferent de actorii implicați în procesul educațional – profesori sau studenți, sau de programele de studii pe care le urmează.

Cum puteți dezvolta și cultiva la nivelul instituției dumneavoastră o cultură a eticii și  integrității academice? Cum puteți crește nivelul de conștientizare a importanței respectării proprietății intelectuale în rândul profesorilor și studenților deopotrivă?

Compilatio vine în sprijinul dumneavoastră cu o abordare comprehensivă, punându-vă la dispoziție o abordare pedagogică de prevenire și combatere a plagiatului. Vă oferă nu doar instrumentele digitale potrivite, ci și resursele educaționale cu ajutorul cărora cadrele didactice, studenții, personalul suport sau cercetătorii pot înțelege mai bine implicațiile plagiatului și necesitatea respectării proprietății intelectuale.

Mai mult, Compilatio poate fi integrat în sisteme de management al învățării precum Moodle. Astfel prevenirea și detectarea plagiatului devin mai eficiente, având posibilitatea de a coordona prin intermediul LMS-ului utilizat acțiunile necesare.

Pe scurt, Compilatio vă oferă un mix între principii pedagogice, tehnologie și suport în folosirea instrumentelor digitale. Acestea sunt construite special pentru nevoile utilizatorilor:

Invitat special Compilatio

Va fi alături de noi Martina SILIANO din partea Compilatio, care va realiza o prezentare a instrumentelor digitale oferite de Compilatio, precum și o sesiune demonstrativă a software-ului Magister pentru a împărtăși cu dumneavoastră modul și avantajele utilizării acestuia. Precizăm că acestea vor fi susținute în limba engleză.

Webinarul se adresează profesorilor, cercetătorilor și specialiștilor în educație care doresc să creeze sau să consolideze nivelul de integritate academică din cadrul instituțiilor de învățământ superior în care activează.

Înscriere webinar

Participarea este gratuită. Evenimentul se va desfășura online, prin platforma Zoom. Pentru înregistrare vă rugăm să completați formularul pe care îl regăsiți aici.

Informații suplimentare

Ne puteți transmite întrebările dumneavoastră la contact@elearningsoftware.ro.

LE: Puteți urmări înregistrarea webinarului accesând butonul de mai jos.