Articol Moodle Workplace pentru nevoile de training

Moodle Workplace pentru nevoile de training din companii

Este Moodle Workplace o platformă de eLearning potrivită pentru nevoile tale de training? 

În ultimii ani o mare parte din activitatea noastră s-a transferat online, inclusiv trainingurile de formare prin care trebuie să treacă angajații unei companii. Dar odată cu trecerea la cursurile online, apare nevoia de a selecta una dintre multele platforme de eLearning care sunt disponibile. Pe care să o alegi? Moodle Workplace este o soluție potrivită pentru companii, și vom vedea în continuare de ce. 

Moodle Workplace este o platformă de eLearning special gândită pentru nevoile de training din companii. Are la bază platforma australienilor de la Moodle, larg utilizată la nivel mondial, dar aduce o serie de funcționalități special gândite pentru mediul de business. 

Programele de formare 

Pentru a ușura munca departamentelor de dezvoltare și training, în Moodle Workplace poți crea programe de formare sau onboarding.  

Ai o serie de traininguri prin care să treacă angajații dar, în funcție de departament, numărul de cursuri sau ordinea acestora este diferită? Nicio problemă. În Moodle Workplace creezi cursurile odată și apoi, pe baza lor, poți crea programe de formare în care aceste cursuri sunt incluse în combinații diferite. 

Programe de formare în Moodle Workplace
Programele de formare în Moodle Workplace

Angajații sunt înscriși într-un program, după anumite reguli pe care le stabilești, fără a fi nevoie să îi înscrii la fiecare curs în parte. 

Certificările periodice și re-certificările 

În cazul cursurilor de compliance poți automatiza procesul prin care trec angajații pentru a obține o certificare. Dacă angajații trebuie să treacă anual prin cursul de „Sănătate și Securitate în Muncă” poți face ca aceștia să fie automat înscriși din nou la curs și să obțină o nouă certificarea înainte de expirarea celei curente. 

Replicarea structurii organizației 

O altă funcționalitate utilă pentru companii este faptul că poți recrea structura organizației tale în Moodle Workplace. În acest mod, vei putea crea grupuri în care activitatea din programele de training este urmărită direct de persoanele interesate, adică de către managerii fiecărui departament în parte. Crearea acestei ierarhii permite și stabilirea nivelului de securitate adecvat pentru fiecare grup. 

Alte funcționalități Moodle Workplace pentru nevoile de training

Printre alte funcționalități și trăsături utile pentru mediul de business mai pot fi incluse: o interfață prietenoasă și intuitivă pentru utilizatori, utilizarea ușoară de pe diferite dispozitive, rapoarte personalizate, reguli de automatizare a procesului,  riscuri de securitate reduse și complianță GDPR, printre altele. 

Webinar gratuit

Pentru a afla mai multe despre cum Moodle Workplace este potrivit pentru compania ta, te invităm să te înscrii la webinarul gratuit care va avea loc marți, 29 Noiembrie 2022, între orele 18:00 – 19:00: „Automatizarea programelor de training cu Moodle Workplace” 

În cadrul webinarului vom oferi exemple de cursuri ce pot fi dezvoltate în Moodle Workplace și de automatizări care vor facilita managementul programelor de training din organizația ta. 

Vom discuta despre setarea și gestionarea: 

– programelor de training; 

– eliberarea de certificate; 

– certificări periodice și re-certificări; 

– rapoarte personalizate pentru nevoile companiei și ale stakeholderilor; 

– personalizări posibile cu reguli dinamice. 

Participarea la webinar este gratuită. Evenimentul se va desfășura online, prin platforma Zoom. 

LE: Puteți urmări înregistrarea webinarului aici accesând butonul de mai jos.